Recursos per l'aula

Recursos generals


Bloc amb nombrosos recursos educatius descarregables i gratuïts. Els recursos són ideals per Infantil i Primària i també són adequats per nivells baixos de Secundària (especialment les fitxes imprimibles per millorar l'atenció).
Aquest projecte va néixer a la República Dominicana arrel de la manca de recursos per comprar programari educatiu. Actualment és utilitzat per alumnat de més de 70 països i es pot trobar en diversos idiomes.

A la web hi podem trobar activitats sobretot de matemàtiques i també d'altres matèries (llengües, geografia i ciències). Les activitats de matemàtiques es poden ajustar en nivell de dificultat, tipus de càlcul i nombre d'operacions a resoldre, de manera que es poden personalitzar per cada alumne. Quan els alumnes acaben l'activitat, poden saber allà on s'han equivocat i tenen l'oportunitat de corregir l'error.


El kiosco de chuches 2.0 [http://kioskodechuches20.wordpress.com/]                     
"Una chuche 2.0 és una eina interactiva que es pot utilitzar sense necessitat de registrar-se". En aquesta web trobareu eines de tot tipus des de jocs, fins a eines per pintar, per fer música, per editar fotos, per fer còmics o per crear el teu propi avatar.


Anglès
A continuació podeu trobar pàgines  molt útils per ensenyar anglès a alumnes amb dificultats d'aprenentatge.

The yellow pencil [http://www.theyellowpencil.com/]

Pàgina que ofereix activitats online, activitats per imprimir i vídeos de vocabulari i gramàtica. Algunes activitats són ideals per secundària però altres són una mica infantils (com per exemple el karaoke).

En aquesta pàgina podreu trobar fitxes imprimibles de vocabulari i gramàtica en anglès per nivells baixos. La pàgina també permet adaptar les fitxes a les necessitats de l'alumne (custom worksheets maker).


Matemàtiques


Gran recull d'activitats de matemàtques per alumnes de 1r d'ESO.
Ciències naturals i socials
Coneixement del medi natural, social i cultural [http://www.xtec.cat/~nminguez/]

Aquesta web és un recull de temes de medi natural i social de segon cicle de Primària, adaptats a les necessitats dels alumnes de l'aula d'acollida. Aquest materials són fitxes que es poden imprimir i inclouen una prova d'avaluació. Són adequats per utilitzar amb alumnes amb NEE de diversos nivells.